Suntem cu totii diferiti. Din fericire

Cumpărăm de la mai mult de 400 de furnizori

Fiind parte dintr-un grup integrat, avem acces la o rețea de mai mult de 400 de furnizori specializați, din România și de pe trei continente. Expunem întotdeauna o gamă foarte largă de produse, dar în cantități limitate și nerepetabile. 


1. Hipermagazinele Mobexpert

    O dată cu fiecare schimbare de colecție, în martie și august, sau cu finalul unei campanii speciale, un număr mare de produse, fie că vorbim despre mobilier sau decorațiuni, părăsește magazinele, cu destinația Mobexpert Outlet. 


2. Fabricile Mobexpert

    Aparținem unui grup integrat de producție, retail și import. Suntem unul dintre cei mai importanți fabricanți de mobilier din România, iar fabricile noastre dezvoltă în permanență produse noi, pentru clienți străini sau pentru rețeaua noastră internă de retail. Prototipurile, mostrele și seriile limitate de mobilier rezultate la finalul unui program de producție pentru export se regăsesc la Outlet. 


3. Furnizori globali

    Lucrăm cu o rețea de aproximativ 400 de fabricanți de mobilier și decorațiuni de pe trei continente: Europa, Asia și America de Nord. O echipă de șefi de produs extrem de specializați aleg produse pentru magazinele mari ale Grupului și urmăresc permanent oportunitățile potrivite pentru Mobexpert Outlet. 

Poate fi o colecție de sute de covoare – mostre pe care partenerul nostru din Asia le-a expus la un târg. Poate fi un stoc de produse superbe din sticlă aflat în depozitul fabricii cu care lucrăm în Veneția, fabrică ce schimbă o dată la trei luni modelele. Poate fi o ofertă de mobilier în serii foarte mici – prototipuri prezentate la o expoziție de către partenerul nostru din China și aflate în stoc la încheierea evenimentului.


Întâlnim mereu oportunități de a cumpăra și prezenta în Outlet produse cu standard de calitate Mobexpert și prețuri de nerefuzat.