Suntem cu totii diferiti. Din fericire

Prețul nu este singurul nostru argument.

Ca parte a rețelei Mobexpert, Mobexpert Outlet are standarde de calitate similare oricărui alt magazin al Grupului. Iar originea produselor noastre este aceeași cu cea a oricărui produs Mobexpert. 

Fabricile și comercianții cu care lucrăm, în România sau în oricare altă țară, sunt furnizori tradiționali ai Grupului, parteneri cu care am dezvoltat o relație de-a lungul ultimilor 20 de ani. 


În plus, Mobexpert este una dintre foarte puținele rețele de retail cu o echipă de șefi de produs specializați în achiziții pentru diferite categorii de produse, fie că vorbim despre lămpi, sticlărie, mobilier de casă sau de grădină. Cunoaștem astfel atât procesele de producție ale furnizorilor noștri, cât și standardele lor de calitate. 

Datorită specializării și relațiilor de lungă durată cu parteneri de pe tot globul, știm când apare oportunitatea unor produse de calitate, la prețuri mult mai mici decât prețul normal - fie că e vorba de Varșovia, Jakarta, Veneția sau Shanghai. 


Este adevărat, veți găsi la Mobexpert Outlet un foarte mic număr de produse care au imperfecțiuni. Se mai întâmplă ca, după o anumită perioadă, produsele expuse în magazinele mari să fie înlocuite, astfel încât să păstrăm expunerea din showroom impecabilă.  Aceste produse, o dată ajunse la Oultlet, reprezintă o oportunitate, chiar dacă unele au mici defecte sau imperfectiuni. 


Este aceasta regula? Nu. Ele sunt o excepție, care reprezintă 5% din întreaga ofertă a Mobexpert Outlet. Clienții noștri sunt de acord să accepte un produs care nu este perfect atunci când au de mobilat o casă de vacanță sau un apartament de închiriat și știu că pot obține un preț de două sau trei ori mai mic.