Suntem cu totii diferiti. Din fericire

Blog Mobexpert Outlet

Produsele pe care le veți găsi la Mobexpert Outlet ajung la noi fie din magazinele mari ale Grupului Mobexpert, fie direct de la furnizorii Mobexpert din toată lumea, fie direct din fabricile noastre din România.

Specialitatea noastră este să găsim și să aducem în magazin acele oportunități – lichidări de stocuri și de colecții – care îmbină calitatea produselor cu un preț de nerefuzat. De câte ori găsim o astfel de oportunitate, transferăm în prețurile noastre de raft orice reducere obținem de la unul dintre furnizori. 

Ca parte a rețelei Mobexpert, Mobexpert Outlet are standarde de calitate similare oricărui alt magazin al Grupului. Iar originea produselor noastre este aceeași cu cea a oricărui produs Mobexpert. 

Fabricile și comercianții cu care lucrăm, în România sau în oricare altă țară, sunt furnizori tradiționali ai Grupului, parteneri cu care am dezvoltat o relație de-a lungul ultimilor 20 de ani.

Fiind parte dintr-un grup integrat, avem acces la o rețea de mai mult de 400 de furnizori specializați, din România și de pe trei continente. Expunem întotdeauna o gamă foarte largă de produse, dar în cantități limitate și nerepetabile. 
Dumneavoastră, clienții tuturor magazinelor Mobexpert, v-ați obișnuit să găsiți lucruri noi de fiecare dată când ne călcați pragul. Este una dintre promisiunile pe care le-am făcut și la care ținem.